Pitch & Putt Golf - Strand Horst

Palmbosweg 4
3853 LB Ermelo
Tel.: 0341-552431
Website

Pitch & Putt Golf is een populaire en laagdrempelige vorm van golf. Het is niet duur en iedereen kan het spelen. Pitch & Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen dertig en negentig meter. Het materiaal (golfclub, ballen, tees en scorekaart) is bij de prijs inbegrepen. Bij de prachtige golfbaan staat ook een groot clubhuis met een terras. In dit clubhuis is een kiosk en een restaurant. Er kan hier ook een potje Voetgolf of "Moonlight Golf" gespeeld worden. 's Maandags gesloten.

The Links Valley

Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg 117
3852 PT Ermelo
Tel.: 088-3523000
Website

The Links Valley is de eerste omkeerbare 9-holes golfbaan van Nederland! Waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes in het hart van de Veluwe. Het hele jaar door geopend.

Het Rijk van Nunspeet

Plesmanlaan 30
8072 PT Nunspeet
Tel.: 0341-255255
Website

Dankzij de ligging in het unieke natuurschoon van de Veluwe bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van deze sfeervolle 27-holes bosbaan. Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken uw golfronde op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat de baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert.

Dorhout Mees

Strandgaperweg 30
8256 PZ Biddinghuizen
Tel.: 0321-331138
Website

Bij Dorhout Mees vindt u een uitdagende Links Course met water, wind en bunkers en een mooie natuurlijke groene Parkbaan gelegen tussen de bomen en weilanden. Ook golfers zonder GVB kunnen hun hart ophalen… Op de Par 3 baan kan iedereen komen spelen!

Golfclub Zeewolde

Golflaan 1
3896 LL Zeewolde
Tel.: 036-5225831
Website

De golfbaan van GC Zeewolde ligt 3 meter beneden NAP in het grootste loofbomenbos van Nederland aan de rand van Flevoland. De baan is ruim opgezet op een terrein van 120 hectare en heeft vier lussen van 9 holes. De holes bieden voor zowel de hogere als de lagere handicapper veel uitdaging (lengte, water en spannende greens).